Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

DAGLIGDAGEN PÅ GP

VELKOMMEN TIL GRINDSTED PRIVATSKOLE

Grindsted Privatskole er en dynamisk og moderne skole, hvor udvikling og nytænkning går hånd i hånd med høj faglighed og traditioner. 

Skolens fokus er faglig og personlig udvikling i samarbejde med forældre.

 

 • ikon
  Annette Lundgaard den 23-08-2016
  Husk: Der er festuge i hele Trekantområdet fra fredag d. 26/8 og frem til d. 4. september. Der er rigtig mange spændende tilbud i vores område (og Malene og Mira fra skolens Kulturcrew skal byde Citibois velkommen i Billund på lørdag). Læs mere og bliv inspireret på: http://www.trekantfest.dk/media/1275/program-for-trekantomraadets-festuge-2017.pdf  
 • ikon
  Annette Lundgaard den 22-08-2016
  Overvejer I skoleskift i 9. klasse? Indmeldelse skal ske senest 5. september. 

  Da nogle af vores elever er taget på efterskole, har vi enkelte pladser i 9. klasse. Generelt set optager vi elever hele året, men i 9. klasse skal det ske før 5. september. Det handler om at sikre så megen stabilitet, som muligt, af hensyn til læringsmiljøet, pensum mv.. Så hvis I tænker, der skal ske noget andet i dette skoleår for en 9. kl. elev, vil vi opfordre jer til at tage kontakt snarest.
 • ikon
  Betina Bremer Jørgensen den 18-08-2016
  ÅBENT HUS FOR FORÆLDRE OG BEDSTEFORÆLDRE

  Hver måned holder vi åbent hus for forældre og bedsteforældre, som har tid og lyst til at komme og følge undervisningen. Det kan være i en enkelt lektion eller hele dagen. 

  Det vil fremgå af docendo, hvilke dage der er åbent hus. 

  Vi glæder os til at se jer. 

   
 • ikon
  Kirsten de Fries Bjerrum den 18-08-2016
  Vedhæftet information om konfirmationsundervisningen som starter 1. sept.
  På skemaet ligger konfirmationsforberedelsen om torsdagen samtidig med faglig forberedelse, dvs. der er faglig forberedelse de dage der ikke er konfirmationsforberedelse. De elever der ikke går til præst har altid tilbud om faglig forberedelse. Faglig forberedelse er med Sune og er sammenlæst med 6. klasse. 
  Fra skolens side skal vi vide hvem vi har ansvaret for, så ønsker hjemmet ikke at benytte den faglige forberedelse, hvis eleven fx har konfirmand undervisning torsdag eftermiddag skal klasselæreren informeres. Er det enkelte gange med fravær skal det registreres i kontaktbogen på lige fod med anden fravær.
 • Betina Bremer Jørgensen den 16-08-2016


  VI SAMARBEJDER MED VIRKSOMHEDEN GO´MAD TIL BØRN, SOM LEVERER SUND MAD TIL SKOLEN TIRSDAG OG TORSDAG. 

  Det er let at oprette sig som kunde her http://netskolemad.dk.

DIGITAL ELITESKOLE

Grindsted Privatskole er digital eliteskole. Det er en skole, der tager det fulde digitale skridt og digitaliserer samtlige af skolens fag med Clio Onlines læringsportaler og interaktive opgavesystem. Med den digitale titel opnår skolen adgang til eksklusive netværk og kurser samt en masse redskaber, der støtter skolen i at få det fulde udbytte af læringsportalerne.
Clio Online  er Danmarks største digitale undervisningsforlag, og de har udgivet innovative online læremidler siden 2007. Ambitionen er at revolutionere undervisningen i grundskolen ved at skabe nytænkende og kreative produkter, der inspirerer til ny viden. 

http://www.kl.dk/Born-og-unge/Ny-forskning-Hyppig-brug-af-it-i-skolen-fremmer-kompetencer-der-er-nodvendige-i-fremtidens-samfund-id199757/?utm_source=kl.dk&utm_medium=email&utm_content=advisering&utm_campaign=email-advisering-14-03-2016&utm_id=4e019b1b-b352-44a1-a57c-fd1fcde2f0e7