Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

DAGLIGDAGEN PÅ GP

VELKOMMEN TIL GRINDSTED PRIVATSKOLE

Grindsted Privatskole er en dynamisk og moderne skole, hvor udvikling og nytænkning går hånd i hånd med høj faglighed og traditioner. 

Skolens fokus er faglig og personlig udvikling i samarbejde med forældre.

 

Ingen aktuelle opslag

DIGITAL ELITESKOLE

Grindsted Privatskole er digital eliteskole. Det er en skole, der tager det fulde digitale skridt og digitaliserer samtlige af skolens fag med Clio Onlines læringsportaler og interaktive opgavesystem. Med den digitale titel opnår skolen adgang til eksklusive netværk og kurser samt en masse redskaber, der støtter skolen i at få det fulde udbytte af læringsportalerne.
Clio Online  er Danmarks største digitale undervisningsforlag, og de har udgivet innovative online læremidler siden 2007. Ambitionen er at revolutionere undervisningen i grundskolen ved at skabe nytænkende og kreative produkter, der inspirerer til ny viden. 

http://www.kl.dk/Born-og-unge/Ny-forskning-Hyppig-brug-af-it-i-skolen-fremmer-kompetencer-der-er-nodvendige-i-fremtidens-samfund-id199757/?utm_source=kl.dk&utm_medium=email&utm_content=advisering&utm_campaign=email-advisering-14-03-2016&utm_id=4e019b1b-b352-44a1-a57c-fd1fcde2f0e7