Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

VELKOMMEN TIL GRINDSTED PRIVATSKOLE

 

Grindsted Privatskole er en dynamisk og moderne skole, hvor udvikling og nytænkning går hånd i hånd med høj faglighed og traditioner. 

 

SKOLENS FOKUS ER FAGLIG OG PERSONLIG UDVIKLING I SAMARBEJDE MED FORÆLDRE.

 

 

DIGITAL ELITESKOLE


Grindsted Privatskole er digital eliteskole. Det er en skole, der tager det fulde digitale skridt og digitaliserer samtlige af skolens fag med Clio Onlines læringsportaler og interaktive opgavesystem. Med den digitale titel opnår skolen adgang til eksklusive netværk og kurser samt en masse redskaber, der støtter skolen i at få det fulde udbytte af læringsportalerne.

Clio Online  er Danmarks største digitale undervisningsforlag, og de har udgivet innovative online læremidler siden 2007. Ambitionen er at revolutionere undervisningen i grundskolen ved at skabe nytænkende og kreative produkter, der inspirerer til ny viden. 

 

http://www.kl.dk/Born-og-unge/Ny-forskning-Hyppig-brug-af-it-i-skolen-fremmer-kompetencer-der-er-nodvendige-i-fremtidens-samfund-id199757/?utm_source=kl.dk&utm_medium=email&utm_content=advisering&utm_campaign=email-advisering-14-03-2016&utm_id=4e019b1b-b352-44a1-a57c-fd1fcde2f0e7

DAGLIGDAGEN PÅ GP

 • ikon
  Betina Bremer Jørgensen den 29-04-2016


  MEDHJÆLPER TIL AKTIVITETSTIMER FOR 0.-3. KLASSE I 16/17
   

  Kunne du tænke dig at være en fast bestanddel af vores aktivitetstime-team, som består af 2 pædagoger og en pædagogmedhjælper? Og sammen med dem være med til skabe de bedste rammer for 70 herlige børn i 0.-3. Klasse?
   
  Vi har brug for en stabil og ansvarlig voksen, som kan arbejde fra hver dag i tidsrummet 12.30-15.00 mandag til torsdag hele skoleåret 16/17 med start den den 15. august 2016. Først når det endelige skema er færdig til sommer, kender vi det præcise tidsrum, men vi påregner 8 timer ugentligt. 
   
  Vi forventer at du er ansvarlig, nærværende og tydelig, og at du vægter relationer og nærvær med børnene højt. Du har humoristisk sans og kan agere i en ikke altid forudsigelig hverdag.
   
  Hvis du har lyst til at blive en del af vores skole, så  send en mail, hvor du fortæller lidt om dig selv – til Betina Bremer, bb@grindsted-privatskole.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig.