Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

DAGLIGDAGEN PÅ GP

VELKOMMEN TIL GRINDSTED PRIVATSKOLE

Grindsted Privatskole er en dynamisk og moderne skole, hvor udvikling og nytænkning går hånd i hånd med høj faglighed og traditioner. 

Skolens fokus er faglig og personlig udvikling i samarbejde med forældre.

 

 • Betina Bremer Jørgensen den 19-05-2016
  Vi har fået en hjertestarter og er blevet en certificeret ”Du kan redde liv”-skole
  Det er vores allesammens ansvar at kunne træde til, hvis vi bliver vidne til et hjertestop. Derfor har vi søgt og fået doneret en hjertestarter fra TrygFonden, og er samtidig blevet en certificeret ”Du kan redde liv”-skole. Som en del af certificeringen underviser vi de større elever på skolen i livreddende førstehjælp. For hvis flere kan yde livreddende førstehjælp, vil flere liv kunne reddes.

  Den nye hjertestarter hænger udendørs, så den er tilgængelig hele døgnet. Hjertestarteren er registreret på hjertestarter.dk, så alle kan se, hvor den hænger, og 1-1-2 kan henvise til den, hvis de modtager alarmopkald om hjertestop i nærheden.
   
  Her på skolen
  sætter vi fokus på at redde liv
  • Vi har en hjertestarter, som hænger, så den er tilgængelig hele døgnet.
  • Vi har registreret hjertestarteren på hjertestarter.dk, så den er synlig for alle inkl. det sundhedsfaglige personale hos 1-1-2.
  • 12 medarbejdere på skolen og andre voksne, der ofte færdes på skolen, har været på kursus i livreddende førstehjælp og brug af en hjertestarter. 
  • Alle elever i de større klasser bliver undervist i livreddende førstehjælp og brug af en hjertestarter mindst én time per skoleår. 
  • Alle elever på skolen er blevet orienteret om hjertestarterens placering. 
  • Vi er en certificeret ”Du kan redde liv”-skole.
 • ikon
  Kirsten de Fries Bjerrum den 04-05-2016
  Engsøløbet. 
  TIlmeldinger er nu afleveret til støtteforeningen. Har man ændringer eller spørgsmål rettes de til Susanne Berg Friis fra støtteforeningen
  Mvh Kirsten Bjerrum
   
 • Betina Bremer Jørgensen den 02-05-2016
  VI SØGER EN PÆDAGOGMEDHJÆLPER 32 TIMER UGENTLIGT FRA 1.8.16.

  Læs mere om stillingen i opslaget herunder. 

DIGITAL ELITESKOLE

Grindsted Privatskole er digital eliteskole. Det er en skole, der tager det fulde digitale skridt og digitaliserer samtlige af skolens fag med Clio Onlines læringsportaler og interaktive opgavesystem. Med den digitale titel opnår skolen adgang til eksklusive netværk og kurser samt en masse redskaber, der støtter skolen i at få det fulde udbytte af læringsportalerne.
Clio Online  er Danmarks største digitale undervisningsforlag, og de har udgivet innovative online læremidler siden 2007. Ambitionen er at revolutionere undervisningen i grundskolen ved at skabe nytænkende og kreative produkter, der inspirerer til ny viden. 

http://www.kl.dk/Born-og-unge/Ny-forskning-Hyppig-brug-af-it-i-skolen-fremmer-kompetencer-der-er-nodvendige-i-fremtidens-samfund-id199757/?utm_source=kl.dk&utm_medium=email&utm_content=advisering&utm_campaign=email-advisering-14-03-2016&utm_id=4e019b1b-b352-44a1-a57c-fd1fcde2f0e7