DAGLIGDAGEN PÅ GP

VELKOMMEN TIL GRINDSTED PRIVATSKOLE

Grindsted Privatskole er en dynamisk og moderne skole, hvor udvikling og nytænkning går hånd i hånd med høj faglighed og traditioner.

Skolens fokus er faglig og personlig udvikling i samarbejde med forældre.

Annette Lundgaard den 23-08-2016
    Husk: Der er festuge i hele Trekantområdet fra fredag d. 26/8 og frem til d. 4. september. Der er rigtig mange spændende tilbud i vores område (og Malene og Mira fra skolens Kulturcrew skal byde Citibois velkommen i Billund på lørdag). Læs mere og bliv inspireret på: http://www.trekantfest.dk/media/1275/program-for-trekantomraadets-festuge-2017.pdf
    Annette Lundgaard den 22-08-2016
    Overvejer I skoleskift i 9. klasse? Indmeldelse skal ske senest 5. september.

Da nogle af vores elever er taget på efterskole, har vi enkelte pladser i 9. klasse. Generelt set optager vi elever hele året, men i 9. klasse skal det ske før 5. september. Det handler om at sikre så megen stabilitet, som muligt, af hensyn til læringsmiljøet, pensum mv.. Så hvis I tænker, der skal ske noget andet i dette skoleår for en 9. kl. elev, vil vi opfordre jer til at tage kontakt snarest.
    Kirsten de Fries Bjerrum den 18-08-2016
    Vedhæftet information om konfirmationsundervisningen som starter 1. sept.
    På skemaet ligger konfirmationsforberedelsen om torsdagen samtidig med faglig forberedelse, dvs. der er faglig forberedelse de dage der ikke er konfirmationsforberedelse. De elever der ikke går til præst har altid tilbud om faglig forberedelse. Faglig forberedelse er med Sune og er sammenlæst med 6. klasse.
    Fra skolens side skal vi vide hvem vi har ansvaret for, så ønsker hjemmet ikke at benytte den faglige forberedelse, hvis eleven fx har konfirmand undervisning torsdag eftermiddag skal klasselæreren informeres. Er det enkelte gange med fravær skal det registreres i kontaktbogen på lige fod med anden fravær.
  • Betina Bremer Jørgensen den 16-08-2016

VI SAMARBEJDER MED VIRKSOMHEDEN GO´MAD TIL BØRN, SOM LEVERER SUND MAD TIL SKOLEN TIRSDAG OG TORSDAG.

Det er let at oprette sig som kunde her http://netskolemad.dk.
  • Betina Bremer Jørgensen den 16-08-2016
    INVITATION TIL SEPTEMBERFEST

Torsdag 8. september 16.30 - 19.30

Vi i Grindsted Privatskoles støtteforening har med stor hjælp fra engagerede forældre og lærere opnået utroligt meget det sidste lille års tid. Vi har krævet meget fra de frivillige hænder som har gjort et stort arbejde for, at vi har kunnet få penge samlet ind, så det skal fejres.

I stedet for sponserløb vil vi i år bruge penge, så vi har stablet et “tivoli” op på benene og håber på, at så mange elever, forældre og søskende som muligt vil komme og have en fest samme med os denne dag.

vi har:
    Hoppeborg
    Stigegolf
    Popcorn
    Slushice
    og meget meget mere på programmet.

Vi har varme kul på Grillen fra kl. 17.00

Det eneste I skal medbringe, udover godt humør, er:
    - kød og tilbehør til grillen
    - drikkevarer,  service og “picnictæppe”

- påklædning efter vejret og aktivteterne - man kan nok blive lidt beskidt.

Vi serverer Slushice for 5 kr og Popcorn til 10 kr, ellers koster alt dette gratis.

Det bliver et brag af en fest, og vi håber at se så mange som muligt!

Mange venlige hilsner fra os i Grindsted Privatskoles støtteforening

DIGITAL ELITESKOLE

Grindsted Privatskole er digital eliteskole. Det er en skole, der tager det fulde digitale skridt og digitaliserer samtlige af skolens fag med Clio Onlines læringsportaler og interaktive opgavesystem. Med den digitale titel opnår skolen adgang til eksklusive netværk og kurser samt en masse redskaber, der støtter skolen i at få det fulde udbytte af læringsportalerne.
Clio Online  er Danmarks største digitale undervisningsforlag, og de har udgivet innovative online læremidler siden 2007. Ambitionen er at revolutionere undervisningen i grundskolen ved at skabe nytænkende og kreative produkter, der inspirerer til ny viden.