GP vægter fællesskab mellem store og små

VELKOMMEN TIL GRINDSTED PRIVATSKOLE

Grindsted Privatskole er en dynamisk og moderne skole, hvor udvikling og nytænkning går hånd i hånd med høj faglighed og traditioner.

FAGLIG OG PERSONLIG UDVIKLING I SAMARBEJDE MED FORÆLDRE.

• 31-08-2015
    13:30-15:30
    Naturfagsudvalg ·
  • 01-09-2015
    10:00-12:00
    Ekstra Bladets skolefodboldturnering · 0.A · 1.A · 2.A · 3.A · 4.A · 5.A · 6.A · 7.A · 8.A · 9.A
  • Betina Bremer Jørgensen den 27-08-2015
    NYT FRA BESTYRELSEN

Vi håber fra bestyrelsens side at alle har haft en rigtig god sommerferie, og at alle store som små er kommet godt i gang med hverdagen igen.
    Vi er meget glade for det store forældrefremmøde på første skoledag, og stolte over at vi på nuværende tidspunkt har 180 elever.

Som de fleste nok har bemærket, er skolen blevet malet indvendigt i sommerferien. Det er blevet rigtigt flot, og vi vil gerne opfordre til at alle gør, hvad de kan for, at det holder så længe som muligt.

Vi vil stadig opfordre til at man parkerer bilen på græsset EFTER indkørslen til skolens vej, altså ned mod T Hansen. Der er igangsat en undersøgelse af trafikforhold ved alle skoler i kommunen (sikker skolevej) og vi afventer rapporten, som vi forventer vil give anledning til forbedringer for især cykler.

Bestyrelsen har afholdt første bestyrelsesmøde i dette skoleår og vi vil gerne gøre opmærksom på, at der er GENERALFORSAMLING Tirsdag d.6 oktober 2015 kl. 19-21.
    Der er i år 3 på valg , så hvis man går og tænker , at det kunne man godt tænke sig at prøve, så sig det til skolelederen eller formanden (Knud Østergaard). Man må også meget gerne komme med forslag til kandidater, som vi så tager kontakt til.

På første forældremøde i de enkelte klasser vil vi gerne opfordre til, at der sammensættes et klasseforældreråd

Bestyrelsen på GP.
  • Betina Bremer Jørgensen den 05-05-2015

GENSYNS CAFÈ FOR "GAMLE" ELEVER

I år starter vi en ny tradition, hvor vi den 2. fredag i november, nærmere betegnet fredag den 13.,  holder GENSYNS CAFÈ fra kl. 13.00-16.00 for tidligere elever på GP.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi og sludre medde ansatte og tidligere kammerater.
    Sæt derfor allerede nu et stort kryds i kalenderen denne dag.

Vi glæder os til at se dig smiley